Segueix-nos!

Facebook Twitter twitter

Text Size

Estimat productor

Bonita Films S.L., productora audiovisual amb més de 10 anys d’experiència, us convida a conèixer els avantatges de rodar amb nosaltres a Barcelona. Barcelona és una ciutat cosmopolita, europea, al costat del mar, amb un clima excel·lent.

La ciutat Rodem en barris on encara es veuen les construccions medievals; en edificis modernistes de grans arquitectes amb reputació internacional; en museus, hotels i places dignes de les últimes tendències de disseny.

argaiv1090

 

Molt a prop...Però no s’acaba aquí. En menys de dues hores, ens acostem als paisatges més diversos: muntanyes nevades a l’hivern, valls verdes i frondoses a l’estiu, platges paradisíaques i paisatges desèrtics, zones rurals amb poblets encantadors, alguns centenaris però turístics, d’altres d’art romànic.

També comptem amb platós de tot tipus, adaptant-se a les necessitats del rodatge. El càsting tampoc és un problema. Grans actors, actrius i top models estan a la vostra disposició. Tots ells excel·lents en totes les modalitats: des del cant, el ball i la interpretació a la gimnàsia, acrobàcia i altres habilitats físiques.

 

 

 

 

 

Bonita Films, S.L.Us serveix la producció al complert a uns preus competitius, ajustant-se als pressupostos sense disminuir la qualitat del producte final.

Comptem amb els millors equips tècnics en rodatge i postproducció amb les tecnologies més avançades; afegint el personal tècnic més qualificat amb una àmplia experiència.

En quant a l’experiència, Bonita Films ha treballat amb França, Itàlia i Canadà. I és que Bonita Films té la infrastructura necessària perquè tot surti rodat. Hem produït espots per grans agències de publicitat com Bassat Ogilvy and Mather, Guerrero and Partners, Young Rubican, FCB Tapsa, Grey Trace.

Pressupost

Et convidem a demanar-nos un pressupost pel teu proper projecte, i així podràs comparar. Ens pots trobar al número de telèfon 34 93 414 57 36 o bé posar-te en contacte a través d'aquest formulari