Segueix-nos!

Facebook Twitter twitter

Text Size

argaiv1090

 

Estrena a Santander del documental  "Laureano Ruiz, el fútbol-fútbol"

Bonita Films es va desplaçar fins a Santander, concretament al cinema Los Ángeles per presentar oficialment a la ciutat del protagonista el documental “Laureano Ruiz, el fútbol-fútbol”.

 

 

L’alcalde de Santander, Iñigo de la Serna Hernáiz, així com altres personatges del món de l’esport no es van voler perdre l’estrena d’aquesta producció.

Laureano Ruiz és un dels homes més importants del futbol espanyol. N’és un autèntic mestre. Els seus conceptes i els seus mètodes d’aprenentatge són únics en el món. Grans personalitats del món del futbol ens parlen del nostre protagonista i de la seva història. El futbol és un fenòmen de mases i, a vegades, necesita una refelxió.

Aquest documental n’és una mostra.

 

Per obtenir una copia en DVD, només cal enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Preu: 15 euros l’unitat amb els ports inclòsos.

El documental realitzat per Jordi Marcos també fou emès en el programa Hat-Trick de Televisió de Catalunya el pasta 29 de març  de 2009 i va obtenir una gran audiencia.

 

Comments  

Posted On
gen. 01, 2019
Posted By
인터넷바카라
0 The Laureano Ruiz’s documentary has its premiere in Santander
And the shares! That's why most weblog comments suck.

LEAVE A REPLY

Security code
Refresh

Produccions recents

recull fotos